Prágai Kis Szent Jézus Kilenced - Kilenc Órai

Címkék: ,
Egy rövid de annál szebb imádság a Prágai Kis Szent Jézushoz.
Egy kilenc órai kilenced, ami azt jelenti hogy egy nap kilenc egymást követő órában elmondjuk az imát. Ha például 13:00 órakor kezdünk, akkor a következőt 14.00 órakor, majd 15:00 órakor és végül az utolsót 21:00 órakor mondjuk el.
Belefűzhetjük saját kérésünket: gyógyulás, lelki erő, szellemi frisseség, segítség jó döntéshez, erősebb hit, bátorság... 
Isten áldjon! :)

Oh Jézusom, Te Aki az mondtad: "Kérjetek, és adatik nektek, keressetek, és találtok, zörgessetek, és megnyittatik nektek.", Szűz Mária, Szent Édesanyád közbenjárása által zörgetek, kereslek Téged és kérem, hogy imám meghallgatásra találjon.

(ide belefűzhetjük saját kérésünket)

Oh Jézusom, Te Aki azt mondtad: "Bizony, bizony, mondom néktek, hogy amit csak kértek az Atyától az én nevemben, megadja nektek.", Szűz Mária, Szent Édesanyád közbenjárása által alázatosan és sürgösen kérem az Atyát a Te nevedben, hogy imám meghallgatásra találjon.

(ide belefűzhetjük saját kérésünket)

Oh Jézusom, Te Aki azt mondtad: "Az ég és a föld elmúlik, de az én beszédeim nem múlnak el.", Szűz Mária, Szent Édesanyád közbenjárása által szilárdan hiszem, hogy imám meghallgatásra talál.


Hálaadó Ima
Gyermek Jézus, tudom, hogy Te szeretsz engem és soha el nem hagynál. Köszönöm Neked oly közeli jelenléted.
Csoda Gyermek, hiszem mindazt amit igértél, hiszem a békét, az áldásokat, az akarattól való szabadságot. A Te kezeidbe teszem minden testi és lelki szükségletem.
Uram Jézus, bízom nagylelkű irgalmadban és szeretetedben. Tisztelni és dicsőiteni akarlak most és mindörökké.
Ámen




Bookmark/Share this Article